Consola PlayStation 3 va “lovi” Europa si Australia. Daca americanii pot cumpara consola cu 599 dolari, gamerii japonezi cu 412 dolari, europenii vor plati 779 dolari pentru o consola PS 3, in timp australienii o cumpara cu 785 dolari.

Consola, care trebuia sa fie lansata in perioada Craciunului, se face insa asteptata, din cauza problemelor de manufactura a discului Blu-ray, succesorul high-definition al DVD-ului.

PlayStation 3 va fi lansat oficial in Europa, in magazinul Virgin de pe Oxford Street, Londra. Mult asteptatul PlayStation 3 al Sony va marca in acelasi timp un an costisitor pentru parinti, fiind mult mai scumpa decat competitorii sai, consola Wii a Nintendo si Xbox 360 a Microsoft.

Noua consola de 60 GB se poate conecta la internet, accepta noile generatii de jocuri high-definition, poate stoca fotografii de pe camera digitala si muzica de pe iPod. Costurile ridicate ale PS 3 sunt explicate de Sony prin incercarea de valorificare a publicitatii cu serviciile live, astfel discutandu-se nu neaparat de o consola scumpa, ci si despre inovatie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.