Compania de securitate RSA, care prin diverse servicii ale sale a contribuit la inchiderea a peste 30.000 de site-uri frauduloase in ultimii doi ani, a lansat un serviciu destinat protejarii clientilor firmelor financiare care deruleaza operatiuni online.
In continuare, RSA intentioneaza sa urmareasca agresiv si sa anihileze canalele de comanda si control a retelelor botnet. De asemenea vor fi vizate si serverele de download care infecteaza sistemele utilizatorilor cu troieni destinati sustragerii de informatii personale folosite in relatiile cu diverse institutii financiare.

Pana acum, cateva organizatii cum ar fi ISAC (Information Sharing and Analysis Centers) si US-CERT (United States Computer Emergency Readiness Team) au desfasurat activitati similare. Totusi, specialistii RSA considera ca pot oferi clientilor solutii specializate pentru rezolvarea anumitor probleme.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.