Asociatia retelelor de cartier din Bucuresti (Interlan) va incheia un protocol cu organizatia de protectie a drepturilor de autor pentru filme (Ro-act), protocol ce se va concretiza in postarea de mesaje anti-piraterie in reteaua metropolitana, a declarat pentru NewsIn directorul de marketing al Interlan.

Protocolul dintre cele doua asociatii se va materializa in postarea de mesaje anti-piraterie pe hub-urile (noduri de retea) tuturor furnizorilor de internet membri Interlan, dar si prin incarcarea unui filmulet demonstrativ (trailer) pe aceleasi hub-uri si pe site-ul Interlan, a explicat Nicolae Duicu, director de marketing al Interlan,

Ro-act, Romanian Organization Against Copyright Theft (Organizatia romana de lupta impotriva furtului drepturilor de autor, trad. red.), apara doar drepturile de autor izvorate din productia filmelor americane facute de companii membre ale Motion Pictures Association (MPA). Filmul care va fi postat pe hub-urile Interlanului este produs de catre MPA si difuzat in intreaga lume.

Aceasta initiativa de protocol este "un program pilot de recunoastere publica, iar continuarea lui va depinde de succesul pe care il va avea in randul abonatilor", a declarat pentru NewsIn, Maria Voican, consilier juridic la Ro-act. "Interlan a fost de acord cu modelul de trailer, atat in ceea ce priveste continutul cat si structura", a aratat Voican.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.