Romsys a proiectat si livrat noul sistem informatic integrat care piloteaza in timp real activitatea logistica a expeditiilor de vehicule Dacia.

Sistemul, numit Distridac, permite gestiunea fluxului fizic de autoturisme in interiorul uzinei (stocare in parcul uzinei, scoatere din stoc, expeditie), a programarii transportului, a facturarii expeditiilor, a platii tarifelor si taxelor aferente vehiculelor noi, a beneficiarilor acestor autovehicule, precum si a conformarii cu legea a tuturor acestor operatii. Practic, Distridac preia noul autoturism din clipa in care acesta iese de pe linia de productie si il "insoteste" virtual pana in momentul in care intra in custodia transportatorului.

"Am optat pentru sistemul dezvoltat de Romsys datorita solutiei tehnice oferite, excelentului raport calitate-pret si, nu in ultimul rand, datorita experientei si expertizei pe care firma Romsys o are in acest domeniu. Distridac a primit lumina verde in decembrie 2006 si ar putea fi integrat in alte locatii ale grupului Renault", a spus domnul Patrick Arbona, director IT Dacia Groupe Renault.

Aplicatia, desi a fost implementata initial la uzinele Dacia din Mioveni, ea a fost dezvoltata respectand toate normele Renault, prevazandu-se astfel posibilitatea de a fi internationalizata.

Distridac a fost proiectat, dezvoltat si implementat in timp record, proiectul fiind lansat in luna mai 2006, astfel incat conceperea solutiei, dezvoltarea si implementarea ei au avut loc in circa sase luni. Sistemul conceput si dezvoltat de Romsys beneficiaza de o arhitectura n-tier si ruleaza pe o platforma IMB WebSphere, folosind tehnologiile Java, Sun, Oracle, IBM WebSphere si IMB MQ.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.