Continutului emotional al unui joc video i se va acorda din ce in ce mai multa importanta multumita noilor tehnici de analiza a miscarilor unui actor, care vor duce la crearea eroilor cu fete umane.
Jocuri video foarte realiste, care vor infatisa figuri umane asa cum arata ele in realitate, vor aparea in maximum doi ani, au declarat game designerii intr-un interviu pentru BBC. In prezent, creatorii nu au putut dezvolta personaje cu figuri si expresii realiste. David Kunkler, producator la Obsidian Entertainment si creator al jocului Neverwinter Nights 2, a declarat ca jocurile sunt acum intr-o "vale bizara".

"Arata ciudat, sunt foarte aproape de real, dar nu chiar reale" a declarat el. "Mai dati-ne un an sau doi si vom fi in stare sa lasam complet in urma acea vale bizara." Acest super-realism, prin care eroii jocurilor video au fete umane convingatoare, a fost vazut ca un pas inainte facut de jocurile pe calculator in ultimii ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.