Francezii au dezvoltat un joc video cu grafica tridimensionala pentru salariatii interimari, cu scopul de a preveni accidentele de munca. 8.000 de CD-uri au fost deja distribuite in Franta.
Controversatele jocuri video uimesc din nou prin proprietatile pe care creatorii lor le scot la iveala. Dupa jocurile care promoveaza activitatea fizica, dupa cele care imbunatatesc respectul de sine, apar in prim-plan jocurile pentru siguranta muncii. Institutul National de Cercetare si Securitate din Franta se bazeaza pe jocurile video cu grafica tridimensionala pentru a preveni accidentele de munca pentru salariatii interimari. Interim Mission 3D ii pune pe eroi in situatii diferite si dificile pe care trebuie sa le scoata la capat. Fiecare jucator intra pe rand in rolul unui interimar, al unui intermediar si al unui angajat care trebuie sa dea ordine, in patru misiuni care se deruleaza pe santierul de constructie al unei cladiri, intr-o curatatorie industriala, la o groapa de gunoi si pe o platforma logistica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.