Expertii in securitatea informatica avertizeaza ca mesajele de Sfantul Valentin cu subiecte de dragoste ar putea contine virusi disimulati, care pot afecta calculatoarele, informeaza pagina electronica breitbart.com

"Utilizatorii de calculatoare ar trebui sa fie atenti la orice mesaje romantice primite prin e-mail, deoarece multe dintre acestea ar putea contine virusi", a declarat reprezentantul companiei americane de securitate informatica PandaLabs, dupa ce compania a detectat cresterea frecventei de aparitie a unui virus numit Nurech.A.

Acest virus se ascunde in e-mailuri cu subiecte precum "Together You and I" sau "Til the End of Time Heart of Mine". Persoanele care deschid atasamentele cu extensia felicitare .exe pot sa-si infecteze calculatoarele.

Compania de securitate Symantec a anuntat ca a detectat un numar mare de mailuri care au un cal troian, program care contine sau instaleaza altele distructive pentru calculator. Reprezentantii Symantec au declarat ca aceasta este o noua versiune de cal troian, Peacomm sau "Storm Trojan".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.