In 22 ianuarie, un angajat al Centrului Medical pentru Veterani din Birmingham, Alabama, a raportat disparitia unui hard-disk extern. Acesta era folosit pentru stocarea de copii de siguranta ale inregistrarilor de pe computerul angajatului si continea date privind cercetarile in care acesta era implicat.
Angajatul, al carui nume nu a fost dezvaluit, a precizat ca hard disk-ul continea si date personale de identificare ale veteranilor, dar ca acestea erau protejate. Investigatiile derulate in prezent intentioneaza sa stabileasca volumul datelor potential compromise. Din informatiile preliminare s-a stabilit ca pana la 20.000 de inregistrari nu erau criptate.

"Departamentul pentru Veterani si FBI deruleaza o ancheta privind incidentul, si vom asigura asistenta pentru toate persoanele care ar putea fi afectate de aceasta bresa de securitate", a declarat un oficial al Departamentului pentru Veterani.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.