In ciuda presiunilor antitrust si a reclamatiilor provenind de la competitori, Microsoft ofera Windows Vista fara a renunta la caracteristicile de securitate incorporate in noul sistem de operare.

Activitatea Microsoft a fost in repetate randuri analizata de autoritatile de reglementare a concurentei, de data aceasta fiind vorba de companii ca Symantec, care a trimis reprezentanti la Bruxelles pentru a-si exprima ingrijorarea in privinta caracteristicilor de securitate ale noului sistem de operare, si McAfee, care a publicat diverse anunturi in Financial Times pe aceeasi tema.

Dl. Bill Gates a acuzat partenerii de securitate Microsoft, deveniti concurenti, ca au incercat sa "castreze" Windows Vista, a anuntat Wall Street Journal. Totusi, dl. Bill Gates a declarat ca toate tehnologiile inovatoare create pentru Windows Vista, inclusiv cele privind securitatea si imbunatatirea performantelor, au fost incluse in variantele finale livrate catre companii si utilizatorii privati. "Nici o reglementare antitrust nu prevede eliminarea masurilor de securitate din Windows Vista".

Redmond ofera Windows Defender, rodul achizitiei GIANT Company Software Inc din 2004, care este inclus in Windows Vista sau poate fi descarcat gratuit la adresa:


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.