Gigantul internet Yahoo va lansa pe piata noul sistem online de publicitate pe 5 februarie, cu o luna mai devreme decat au anticipat analistii de pe Wall Street, potrivit agentiei Reuters.

"Sunt bucuros sa va informez ca am reusit sa transferam majoritatea veniturilor noastre din publicitate catre noul sistem numit 'Proiectul Panama'", le-a spus investitorilor companiei presedintele si CEO-ul Yahoo, Terry Semel.

Clientii de publicitate vor fi "convertiti" la noul sistem pana la sfarsitul primului trimestru al anului. Acest lucru va duce la cresterea veniturilor din al doilea trimestru, a mai spus presedintele Yahoo.

"Proiectul Panama" reprezinta primul upgrade major derulat de Yahoo de la achizitionarea sistemului actual de cautare publicitara, Yahoo! Search Marketing (cunoscut, inainte de achizitie, ca Overture si cumparat in 2003).

Panama ofera advertiserilor mai multe facilitati, precum capacitatea de a rula diferite reclame in interiorul sistemului pentru a gasi cel mai bun mix, bugetarea reclamelor in functie de veniturile estimate, precum si modalitati de corelare a diverselor cuvinte-cheie pentru a creste eficienta geografica a acestora


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.