Punctele de acces internet fara fir, gratis, se inmultesc de la an la an si in Romania. Ultimul proiect anuntat vizeaza in jur de 200 de hot-spoturi in noua orase
E deja un fapt obisnuit pe la altii sa stai in parc cu laptopul in brate si sa cauti ceva pe internet. Poate ca e de preferat sa iesi in parc doar pentru relaxare, cu mainile in buzunar, dar lumea se schimba si tehnologia e firescul vietii de zi cu zi. Se vorbeste deja de orase wifi, sunt tot felul de proiecte prin care internetul fara fir si gratis sa fie disponibil prin toate pietele si parcurile. In Romania citim despre toate acestea... pe internet. La sfarsitul anului 2005, Intel prezenta in cadrul evenimentului "Wireless & Mobility" harta hot-spoturilor din Romania: aproximativ 80 de access pointuri publice, majoritatea in zone urbane. Pe langa baruri, restaurante, hoteluri, hot-spoturile au aparut si in cateva universitati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.