Producatorul american de electronice Playaway a lansat, in contrapartida la iPod, cea mai ieftina si mai putin costisitoare "carte audio" pentru copii, al carei format simplu elimina orice accesorii si caracteristici tehnice sofisticate, potrivit New York Times .

Playerele cartilor audio pentru copii, fabricate de gigantul american Playaway, au ca singura calitate lipsa dotarilor si simplitatea utilizarii lor.Ultimul produs de audio books, Kidz Bop to Go, nu are nevoie de cabluri, compact discuri, descarcari de fisiere de pe internet sau baterii reincarcabile. Singurul accesoriu pe care il au este o pereche de casti. Aparatul functioneaza cu o simpla baterie alcalina care rezista cel putin 12 ore.

Intreaga gama a "cititoarelor de carti", cunoscute sub numele de Ready-to-Go, sunt inspirate din forma si designul iPod-urilor si "citesc cu voce tare" doar o singura carte. Pretul unei astfel de carti audio este de 30 de dolari, iar sistemul este aplicabil si ascultarii de piese muzicale. Descarcarea de fisiere de pe internet pentru iPod prin interfata sa, iTunes, ar fi mai scumpa decat aceleasi fisiere Ready-to-Go la care se adauga playerul si o pereche de boxe. Aceste produse sunt insa dedicate numai copiilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.