Grupul Samsung Electronics Co. a anuntat ca a dezvoltat o modalitate de a transmite semnal digital de televiziune catre echipamentele mobile de receptie din masini sau catre playerele media sau de jocuri, avand drept scop crearea unui nou standard de televiziune digitala, relateaza Reuters.

Compania sud-coreeana a declarat ca aceasta tehnologie nu este inca gata de a fi introdusa pe piata insa planuieste sa ofere o demonstratie cu ocazia expozitiei Consumer Electronics Show, ce va avea loc saptamana viitoare la Las Vegas, folosind continut al Sinclair Broadcast Group Inc.

Samsung spera sa trezeasca interesul companiilor de televiziune din Statele Unite ale Americii, care vor renunta la tehnologia invechita de transmisie, de tip analogic, optand pentru televiziunea digitala, pana in anul 2009. Samsung ar putea vinde aceasta tehnologie si in alte state, precum Canada sau Mexic, a declarat purtatorul de cuvant al Samsung, John Godfrey.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.