Canalul public de televiziune va incepe sa difuzeze de saptamana viitoare (vineri, 12 ianuarie) o emisiune, "Home made.ro", in care telespectatorii isi vor putea arata creatiile facute cu ajutorul camerelor video, foto, webcam-urilor sau telefoanelor mobile, potrivit reprezentantilor TVR 2.

Emisiunea "Home made.ro" va debuta la 12 ianuarie incepand cu ora 22:40 si "va aduce filmuletele comice de pe internet direct pe ecranele televizoarelor", potrivit unui comunicat al postului.

PREMIERA

Reprezentanti ai TVR 2 au declarat pentru NewsIn ca "Home made.ro" este prima si unica emisiune din Romania care se realizeaza exclusiv cu ajutorul materialelor generate de public. "Mai exista o emisiune de acest gen pe piata, dar este cu clipuri din strainatate", a explicat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al TVR 2, Mariana Rusen. "Home made. Ro" este, deocamdata, singura emisiune care foloseste clipuri din Romania, trimise de telespectatori", a adaugat ea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.