Ca fiecare dintre noi, de sfirsit de an, sefii celor mai mari companii producatoare de console de jocuri din lume, Nintendo, Sony si Microsoft, se asteapta la un cadou frumos din partea celor apropiati. Dar ce cadou i-ar mai putea surprinde pe acesti oameni care au, efectiv, tot ceea ce isi doresc?

Cei de la publicatia "CNN Money" s-au gindit la acest lucru si dau citeva sfaturi. Publicatia sustine ca Reggie Fils-Aime, directorul executiv al companiei Nintendo, s-a facut cunoscut in lumea jocurilor in urma cu doi ani, cind, intr-o conferinta de presa, a fost pe punctul de a molesta o parte dintre participanti.

"Nu este genul de persoana careia sa-i faci un cadou nepotrivit, are un stil de viata diferit decit cel al oamenilor normali. Ar fi capabil sa vina la serviciu in mijlocul verii cu sania. In timp ce animalul dumneavoastra de companie este cel mai probabil un ciine, Reggie Fils-Aime are un jder pe nume Kirby", scrie "CNN Money". De aceea, cadoul ideal pentru aceasta persoana ciudata este consola Entertaible.

Creata de Philips, aceasta consola combina cu succes jocurile de masa cu jocurile video. Este construita astfel incit sa poata fi folosita de mai multe persoane simultan, care pot atinge nestingherite monitorul LCD (Touch Screen) de 30 de inch. Producatorii consolei au declarat ca aceasta "jucarie" foloseste obiecte reale pentru a manipula obiecte ireale intr-o lume virtuala. Deoarece este in continuare intr-o perioada de testare in baruri si restaurante, produsul nu are inca un pret stabilit.

Pistolul cu lumina

Urmeaza presedintele companiei Microsoft, Peter Moore, cel pentru care va fi cel mai usor sa gasiti cadoul ideal. In cazul in care nu stiati, Peter detine recordul mondial la jocul "Burgertime". Este un pasionat al jocurilor vechi si, de aceea, cadoul perfect pentru el este Dream Arcade 100. Cadoul este o consola cu 125 de jocuri vechi precum "PacMan", "Centipede" sau "Sinstar", proiectate pe un ecran de 100 de inch care te face sa uiti de slaba calitate grafica a jocurilor video din anii `80. Consola vine dotata si cu un sistem wireless si un pistol cu raze de lumina ce va face mult mai reala experienta jocului "House of the Dead III". Pretul: 4.500 de dolari.

Plasma de 2 metri

Ultimul pe lista este Kaz Hirai, presedintele executiv al Sony. Dupa cum bine stiti, compania Sony a lansat, de curind, pe piata, consola PS3, una dintre cele mai cautate din lume. Dar succesul firmei este partial datorat si lui Kaz, omul din spatele companiei. Seful Sony este o persoana foarte eleganta si rafinata, intotdeauna imbracat la patru ace. In plus, ii place sa gindeasca la scara mare. De aceea, cadoul potrivit pentru el ar fi un televizor cu plasma de 103 inch la pretul de 70.000 de dolari. Ecranul are aproximativ doi metri lungime si o rezolutie monstruoasa de 1920/1080 de pixeli. In concluzie, Kaz Hirai va putea sa foloseasca cu incredere noua consola Play Station 3 pe acest televizor. Sa speram ca nu va observa ca firma producatoare este Panasonic.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.