Cantecele de Craciun au luat cu asalt clasamentul celor mai descarcate piese de pe internet, de saptamana aceasta, din Marea Britanie, cu melodii ca "All I Want For Christmas Is You", "Last Cristmas" sau chiar "Rockin' Around the Christmas Tree" si "Santa Claus Is Coming To Town", potrivit BBC News.

Desi "Patience", piesa cu care a revenit trupa britanica Take That, este pe primul loc in Top 200 Downloads, Mariah Carey si melodia "All I Want for Christmas Is You", lansata in 1994, pe albumul "Merry Christmas" al cantaretei, se afla pe locul doi. Pe pozitia a treia este trupa The Pogues, cu "Fairytale of New York" din 1988, tot o piesa de sarbatoare.

Chiar daca cei doi componenti ai Wham! nu au mai cantat impreuna de multi ani, trupa din care a facut parte George Michael este pe locul noua in topul celor mai descarcate melodii de pe internet, cu celebra "Last Christmas", din 1985.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.