Biroul Roman de Audit al Tirajelor a acceptat sapte oferte (depuse pana la 1 decembrie) pentru proiectul de masurare a performantelor site-urilor web, initiat de BRAT si va stabili oferta castigatore pana la finalul lunii februarie 2007, potrivit directorului general BRAT, Arina Ureche.

"In prima saptamana din anul 2007 vom restrange lista partenerilor cu care vom continua discutiile, iar pana in luna mai va fi semnat contractul cu furnizorul ales si se va incepe implementarea sistemului", a declarat pentru NewsIn Arina Ureche, directorul general BRAT.

Primul contract va fi acordat firmei castigatoare pentru o perioada de 2 ani. Conditia impusa de BRAT pentru acceptarea ofertelor a fost ca firma interesata sa nu detina (total sau in parte) site-uri care au ca obiectiv obtinerea de venituri din publicitate sau care tranzactioneaza spatiu publicitar in media online din Romania.

Companiile interesate au achitat o taxa de 500 de euro (fara TVA) la depunerea ofertei.

Primele discutii despre realizarea acestui studiu au aparut acum 4-5 ani in cadrul BRAT, dar dimensiunea redusa a investitiilor in piata online a dus la amanarea acestui proiect pana in luna august a acestui an, potrivit Arinei Ureche.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.