Sony Ericsson a lansat in Romania W850i, inca un telefon din categoria Walkman, compatibil UMTS Alexandru Revega

W850i este primul telefon Sony Ericsson cu design glisant si se remarca prin camera digitala cu aparatul pozitionat pe orizontala si cel mai nou player Walkman 2.0 care faciliteaza descarcarea muzicii de pe internet. W850i este disponibil in doua culori, negru sau alb; telefonul are o functie de iluminare intermitenta a tastelor de control in ritmul muzicii, pe nume "heartbeat illumination".

Telefonul este configurat pentru a lucra cu serviciile OTA - over the air - de descarcare a melodiilor si accepta destul de multe formate de fisiere audio, inclusiv e-AAC+, un format care reduce spatiul necesar pentru stocarea melodiilor si, totodata, timpul destinat descarcarii acestora. W850 vine cu un card Memory Stick PRO Duo, cu o capacitatea de 1GB, inclus in pachet, unde incap aproximativ 1000 de melodii in format e-AAC+. Se poate folosi un card mai mare, de maximum 4GB, pentru a stoca o colectie mult mai extinsa de muzica.

Un nou sistem de identificare si cumparare de muzica

Playerul Walkman 2.0 simplifica foarte mult navigarea prin genurile de muzica, playlisturi, melodii sau albume de muzica si exista, de asemenea, functia TrackID dezvoltata de compania Gracenote Mobile MusicID. Este un nou serviciu care permite inregistrarea a catorva secunde dintr-o melodie de la radio fie cu ajutorul microfonului, fie prin radioul FM incorporat. Apoi, se poate trimite fragmentul prin internet, catre baza de date muzicala Gracenote, unde melodia va fi identificata si aceasta va trimite rezultatul inapoi pe telefon.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.