Z310 are un afisaj ascuns discret sub suprafata, pana ce este receptionat un apel sau un mesaj
Sony Ericcson a anuntat noul sau model de telefon ce are un finisaj perfect lucios, Z310, ce este o alternativa la modelul de succes Z610. Display-ul de pe clapeta este integrat in design, discret asezat sub invelis pana ce un mesaj sau un apel este primit. Telefonul are in dotare si efecte de lumina colorata care pot fi atribuite contactelor din agenda, putand recunoaste imediat cine te suna.
Finisajul semitransparent de pe fata telefonului permite icoanelor de pe ecran care semnalizeaza atunci cand au loc diferite activitati pe telefon sa dispara atunci cand telefonul este in stand-by sau cand nu exista nicio activitate.

Pe langa design, exista si o serie de efecte de lumina care servesc atat la personalizarea telefonului, cat si a agendei de contacte. Se poate atribui o lumina de o anumita culoare celor care te suna frecvent, astfel facand mult mai usoara identificarea apelantului. Exista si posibilitatea sa setezi infatisarea si starea meniului si a display-ului pentru a fi in acord cu momentele din zi: o tema dinamica in timpul zilei, iar seara alta mai relaxanta sau subtila. Fiind simplu de folosit, Z310 este dotat cu optiuni care te ajuta sa-ti organizezi timpul sau sa te distrezi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.