Sony Ericsson a lansat in Romania modelul Z710i, un telefon cu clapeta, compatibil cu tehnologia EDGE, care incorporeaza intr-un design elegant si sofisticat o suita de functii multimedia si business. Caracteristicile de business includ functia de trimitere a unui e-mail printr-o singura tasta si posibilitatea de primire de fluxuri RSS care permit aflarea stirilor direct pe telefon. Aplicatiile pentru PC includ sincronizarea agendei telefonice, a agendei si compatibilitatea USB.

Un card Memory Stick Micro (M2), cu capacitatea de 64MB, este inclus in pachet si suporta unul de pana la 1GB care poate fi utilizat pentru a transfera orice tip de continut multimedia, cum ar fi textele, filmele, pozele sau fisierele audio. Z710i ofera, de asemenea, browser-ul complet Access NetFront care permite un acces la internet ca de pe un PC, tehnologia EDGE oferind o descarcare rapida a paginilor web. Z710 dispune de conectivitate infrarosu, Bluetooth 2.0 cu HDR (high data rate - rata mare de transfer a datelor) pentru transferul rapid al datelor intre terminal si alte echipamente Bluetooth si conectivitate USB 2.0.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.