Numaratoarea inversa pana la momentul despachetarii cadourilor a inceput. In mai putin de o saptamana, fiecare dintre noi va astepta pe Mos Craciun si a lui desaga. Descopera cum poti sa oferi cadouri inedite de Craciun fara un efort financiar semnificativ.

  • Cadourile, darurile si surprizele nu trebuie de fiecare data sa fie scumpe pentru a exprima si reprezenta gandurile bune sau pentru a-i face pe ceilalati fericiti. O surpriza inedita si ieftina poate fi o compilatie muzicala, facuta chiar de tine, pe gustul si preferintele celui/celei care va primi cadoul. Nu numai ca il sau o va incanta, dar nota personala a acestui dar te va face unic si usor de remarcat printre restul cadourilor primite de la "Mosul". Acesta poate fi incarcata pe un CD sau DVD si poate sa contina atat muzica, cat si poze ce ii va aminti de momentele placute petrecute impreuna. Cum ti se pare ideea?


  • Urmatoarea idee poate fi valabila atat pentru copii, cat si pentru adultii care vor sa-i surprinda pe cei dragi cu un cadou inedit de Craciun. Ofera anul acesta un "mestesug" creat chiar de tine. Ia bomboane colorate sau bucati de ciocolata si creeaza forme specifice de sarbatori. Din experienta, va spunem ca cel mai usor de confectionat sunt stelutele sau fulgii de nea, insa daca imaginatia este de partea ta, poti crea un ren sau un Mos Craciun.


  • O alta idee este pentru cei nostalgici, dar nu numai. De aceste sarbatori de Craciun poti oferi "un colt de amintire", facut dintr-un colaj foto, personalizat. Cu ajutorul unui panou din pluta sau poliester, cateva pioneze sau lipici si multe, multe, multe poze, poti sa-i surprinzi pe cei dragi cu cele mai frumoase momente petrecute impreuna in acest an.


  • Cum site-urile de reduceri sunt la mare moda in acest an, un cadou inedit, ieftin si mai ales binevenit poate fi un voucher pentru unul dintre serviciile sau produsele comercializate pe online. Cel mai usor de cautat si decis este daca arunci un ochi pe agregatoarele de astfel de site-uri, care sunt prevazute cu filtre si sectiuni pentru a-ti face cautarea cat mai facila.


  • Inca o idee ieftina si delicioasa, la propriu. Surprinde-i pe cei apropiati cu un "dulce" facut chiar de tine. Impacheteaza-l de sarbatoare si ofera-l. Ca sugestii iti putem propune turta dulce, minicozonaceii sau briosele, care sunt usor de facut si mai ales usor de ornat si personalizat. Turta dulce poate fi taiata in forme sugestive, iar briosele pot fi umplute cu crema, alune, stafide sau ce alte "surprize" iti vin in minte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.