CNA a decis, vineri, sa aplice amenda maxima posibila - 200.000 de lei - televiziunii Antena 1, pentru mai multe editii ale emisiunii "Un show pacatos".

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de vineri, mai multe editii ale emisiunii "Un show pacatos" difuzate in lunile martie, aprilie si mai, pe Antena 1, in urma carora Consiliul a primit 12 sesizari de la telespectatori, dar si de la Carmen Harra.

Canalul Antena 1 a primit amenda maxima posibila deoarece s-a stabilit ca in aceste editii invitatii au folosit un limbaj vulgar, s-au certat si si-au adus acuzatii, relateaza MEDIAFAX.

La sedinta CNA a fost prezent si Dan Capatos, moderatorul emisiunii "Un show pacatos", care a urat "La multi ani" consiliului, care vineri implineste 20 de ani de la infiintare. Totodata, Capatos a spus ca destinul face ca vineri sa fie si ziua lui de nastere.

Scoaterea posturilor Antena Group de pe platforma Digi, acceptata de CNA

Potrivit avocatului care a reprezentat-o pe Carmen Harra, Liviu Barbu, in cinci editii ale emisiunii "Un show pacatos", clienta sa Carmen Harra a fost "linsata mediatic".

"A fost clar obiectivul de a defaima imaginea clientei mele, pe parcursul a cinci editii ale emisiunii", a spus avocatul, precizand ca inclusiv moderatorul emisiunii, Dan Capatos, a spus despre Carmen Harra ca este "o impostoare cu acte in regula".

Nu este prima oara cand "Un show pacatos" provoaca probleme Antenei. In februarie, CNA a sanctionat Antena 1 cu suspendarea emisiei timp de 10 minute in intervalul 19:00-19:10 din cauza prezentarii inregistrarii in care Emil Boc apare nud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.