Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a sanctionat Antena 1 cu suspendarea emisie timp de 10 minute in intervalul 19:00-19:10 din cauza prezentarii inregistrarii in care Emil Boc apare nud.

De asemenea, televiziunea OTV a fost amendata cu 200.000 lei, amenda maxima posibila, pentru preluarea acestei inregistrari.

Motivatia Consiliului este ca imaginile i-au incalcat viata privata a fostului premier.

Potrivit legislatiei audiovizualului, in cele 10 minute cat va fi intrerupta emisia Antena 1, pe post va fi difuzat un text pe care CNA il va redacta si in care va explica publicului de ce a luat aceasta decizie si ce puncte ale legislatiei au fost incalcate de televiziune prin difuzarea inregistrarii in care Emil Boc apare nud.

CNA nu a stabilit inca ziua in care Antena 1 trebuie sa isi intrerupa emisia pentru 10 minute, in intervalul 19.00-19.10, insa foarte probabil acest lucru se va intampla vineri, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.