Business 22 Mai 2012 21:56
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a blocat conturile SRTV pentru obligatii catre stat in valoare de 308 milioane de lei (69,4 mil. euro), din care 229 de milioane de lei debite, diferenta fiind reprezentata de penalitati.

Fiscul a pus sechestru si va executa sumele din toate conturile SRTV. De asemenea, au fost puse sub sechestru si unele bunuri apartinand televiziunii publice, au declarat pentru MEDIAFAX surse din ANAF.

Fiscul a blocat conturile TVR

Potrivit surselor citate, datoriile se apropiau de prescriptie.

Ponta: TVR ar putea da faliment

Societatea Romana de Televiziune (SRTv) a incheiat anul 2011 cu un deficit de 160,8 milioane de lei, in conditiile in care Televiziunea Publica a avut, anul trecut, venituri totale de circa 583 de milioane de lei, potrivit raportului de activitate al SRTv.

TVR are datorii de sute de mii de euro

Potrivit raportului, TVR a avut anul trecut venituri totale de 583 milioane de lei si cheltuieli totale de 743,8 milioane de lei. Totodata, cifra de afaceri neta a SRTv a fost, anul trecut, de 544,4 milioane lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.