Un text in limba romana a aparut duminica pe site-ul cotidianului Magyar Hirlap, au declarat editorii acestuia, care s-au declarat "socati" de ura sovina exprimata de mesaj, relateaza MTI.
"Editorii Magyar Hirlap au citit textul in limba romana postat pe pagina noastra de start duminica dimineata, socati", au declarat acestia pentru MTI.

Textul era scris in cea mai "pura traditie sovina", exprimand "o frustrare grava" si purtand o mentiune a mortii lui Marian Cozma, au declarat acestia, afirmand ca mesajul le-a "intors stomacul pe dos", scrie MEDIAFAX.


Cozma, un jucator de handbal roman de la echipa ungara MKB Veszprem, a murit dupa ce a fost injunghiat in fata unui club din Veszprem, in februarie 2009.

Portalul de Internet ungar Index.hu sustine ca atacul asupra site-ului cotidianului Magyar Hirlap este probabil opera grupului nationalist roman de hackeri Securitatea Nationala Romana, care a atacat si site-urile italiene RAI, La Stampa si Corriere della Sera, precum si pe cel al cotidianului francez Le Monde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.