Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marti, solicitarea lui Luis Lazarus de a lansa televiziunea generalista Zeus TV, care va incepe sa emita de la 1 martie, cel mai probabil pe platforma Digi a companiei RCS&RDS.

CNA a analizat in sedinta de marti, pentru a cincea oara, solicitarea S.C. Lazarus Media SRL din Bucuresti de transformare a televiziunii de teleshopping Zeus TV intr-un canal generalist.

In noiembrie 2010, Luis Lazarus a preluat - prin S.C. Lazarus Media SRL, la care este actionar majoritar -, de la S.C. Info Eureshop SRL, licenta audiovizuala a televiziunii de teleshopping Canal Teleshop si a schimbat denumirea postului in Zeus TV. Totusi, nici in acel moment si nici in alte trei sedinte, CNA nu i-a aprobat lui Luis Lazarus solicitarea de a transforma canalul dintr-unul de teleshopping intr-unul generalist, transmite MEDIAFAX.

In schimb, in sedinta de marti, CNA a aprobat solicitarea lui Luis Lazarus, cu sase voturi "pentru" (Narcisa Iorga, Ioan Onisei, Rasvan Popescu, Cristina Trepcea, Constantin Dutu si Mihai Malaimare) si doua voturi "impotriva" (Dan Grigore si Christian Mititelu). Astfel, Luis Lazarus poate sa transforme televiziunea de teleshopping Zeus TV intr-un canal generalist Zeus TV.

Prezent la sedinta CNA, Luis Lazarus a spus ca televiziunea generalista Zeus TV va emite initial cu o grila provizorie, care va fi urmata de o grila definitiva.

"Zeus TV va incepe sa emita cu noua grila de la 1 martie. O sa avem un program special de 1 martie", a spus Luis Lazarus, precizand ca grila provizorie a postului Zeus TV va fi pusa in functiune cel mai probabil la 1 aprilie.

Principala emisiune din grila Zeus TV va fi "Luis Lazarus Live". La sugestia membrilor CNA, emisiunea "Luis Lazarus Live" va fi difuzata in doua tronsoane distincte, intre orele 20.30 - 22.30 si 23.00 - 00.30. In intervalul orar 22.30 - 22.48 a fost inserat un grupaj informativ de 18 minute, urmat apoi de un calup de publicitate si promo de 12 minute.

In grila Zeus TV se regasesc si emisiunile "Consecintele tradarii", "Eco TV" si "Lux Design" de care se ocupa fosta sotie a lui Luis Lazarus, Antoanela.

Citeste si:
George Buhnici, luat în vizor și de către CNA. Ce a declarat Monica...
George Buhnici, luat în vizor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.