Cotidianul de business online Wall-Street, editat de catre InternetCorp., a inregistrat in luna februarie un numar de 883.411 clienti unici, in crestere cu 141% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Wall-Street.ro se mentine astfel in topul publicatiilor online de profil din Romania pentru a sasea luna consecutiv, potrivit datelor furnizate de Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI).

Wall-Street a atras in luna februarie 883.411 de clienti unici, cu 143.133 mai multi decat in ianuarie, respectiv 1.518.501 vizite (+128.542) si 3.294.727 afisari (+87.498). In plus, site-ul editat de InternetCorp. a totalizat un numar de clienti unici mai mare cu 37% decat varianta online a cotidianului Ziarul Financiar, aflat in portofoliul Publimedia International (643.050 unici).

"Cel mai important pentru echipa redactionala este faptul ca februarie a fost a sasea luna consecutiva incheiata pe primul loc in Topul publicatiilor online de business, Wall-Street inregistrand un numar de cititori mai mult decat dublu fata de aceeasi luna a anului trecut", sustine Claudiu Vrinceanu, redactor-sef Wall-Street.

Potrivit acestuia, presa de business online inregistreaza o cadenta impresionanta de crestere, spre deosebire de mediul corporate, unde firme care acum un an inregistrau milioane de euro profit, in primele doua luni ale anului au scaderi ale vanzarilor de cel putin 30-40%.

Mai multe detalii despre clasamentul celor mai vizitate site-uri de business in februarie gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.