Thomas Mirow, presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), urmeaza sa intreprinda o vizita in Bulgaria si Romania in saptamana 16-20 martie, pentru a reconfirma angajamentul pe termen lung al BERD fata de cele doua tari, in special in perioada actuala de instabilitate economica mondiala, anunta un comunicat al institutiei.

BERD s-a angajat sa intensifice sprijinul acordat tarilor in care opereaza, inclusiv in Bulgaria si Romania.

Pentru anul acesta, Banca a anuntat o crestere semnificativa a volumului de investitii in intreaga regiune si conlucreaza cu alte institutii financiare internationale ca sa asigure finantarea necesara sectorului bancar pentru mentinerea creditarii economiei reale, si in special a intreprinderilor mici si mijlocii.

In timpul vizitei sale la Bucuresti din 18-19 martie, Presedintele Mirow se va intalni cu importanti reprezentati ai noului guvern al Romaniei si cu lideri ai mediului de afaceri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.