Business 23 Mai 2008 01:53
Niro Investment Group va inaugura, pe 29 mai, un nou complex comercial sub brandul Dragonul Rosu, in urma unei investitii de 6,1 milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Complexul comercial va avea o suprafata construita de 18.250 mp, parter plus etaj, si va gazdui peste 370 de magazine. Noul complex comercial va beneficia de toate facilitatile consacrate, precum parcari corespunzatoare, organizarea retelei de transport intern si extern cu titlu gratuit.

"Inaugurarea Dragonului Rosu cu numarul 7 reprezinta un pas inainte important catre obiectivul nostru primordial, lansarea complexului China Town, care se va intinde pe aproximativ 55 ha, in raza comunei Dobroesti si in paralel cu soseaua Colentina. Va fi una din cele mai ambitioase dezvoltari imobiliare din Romania, cu o zona comerciala extinsa, spatii de birouri, zona imbiliara si o zona expozitionala", a afirmat directorul de comunicare al Niro Investment Group, Ion Badea.

Intregul proiect China Town va ingloba si o zona permanenta de expozitie de 100.000 mp, un hotel si o cladire de birouri, aproximativ 600 de apartamente, un mall si cladiri traditionale tip Chinatown.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.