Cel mai nou mall inaugurat weekend-ul acesta in Capitala, Sun Plaza, a atras circa 315.000 de vizitatori in primele patru zile de la deschidere, cu 17% mai putin fata de numarul vizitatorilor atrasi de AFI Palace Cotroceni in aceeasi perioada de la inaugurare.

“Am tras linie si dupa primele patru zile, sistemele noastre de contorizare au inregistrat aproximativ 315.000 de vizitatori. Alte 19.000 de persoane au venit pe esplanada de la intrarea din sud a Sun Plaza si au participat la concertele prijeluite de deschidere”, a declarat Michael Richard, general manager al EMCT, dezvoltatorul Sun Plaza, conform Wall-Street.

Spre comparatie, AFI Palace Cotroceni a inregistrat un trafic de aproximativ 380.000 de vizitatori in primele patru zile de la deschidere, recordul fiind atins intr-o zi de duminica, potrivit reprezentantilor dezvoltatorului AFI Europe.

Vezi cum arata cel mai nou mall din Bucuresti in ziua inaugurarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.