"Persoanele care doresc sa achizitioneze o locuinta pot da la schimb masina din dotare", asa suna una dintre ofertele expozantilor de la targului imobiliar Project Expo care incepe astazi la Palatul Copiilor din Capitala.
Dezvoltatorii si-au pregatit deja ofertele, astfel vizitatorii vor putea achizitiona in cadrul targului, locuinte prin programul "Prima Casa". Unul dintre dezvoltatori, a readus la lumina metoda pe care o practicau romanii pe vremea lui Ceausescu pentru a-si lua casa noua, si ofera o locuinta noua la schimb pe una veche sau pe un autoturism plus diferenta.

La targ oferta este foarte variata, dezvoltatorii oferind de la garsoniere, pana la case de lux in Dubai, Brazilia sau Spania.

O parte dintre dezvoltatori au spre vanzare complexuri rezidentiale in care viitorii proprietari pot beneficia de numeroase facilitati, precum centre comerciale, gradinita, banca, piscina acoperita, SPA, jacuzzi, sala de aerobic, sala de fitness, masaj, restaurant, cafe-bar, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Expozantii au luat in calcul si bonusurile, astfel, o parte dintre acestia ofera: preturi mai scazute cu pana la 14.000 euro sau chiar 18.000 euro, doua locuri de parcare in loc de unul, gradina de 150 de metri patrati (pentru un apartament la bloc) sau un autoturism Chevrolet (n.r. bonus la achizitionarea unui apartament de 3 camere) pentru a stimula cumparatorii.

In cadrul targului imobiliar cei care vor dori sa-si achizitioneze o casa vor "putea fi consiliati financiar si sprijiniti pentru intocmirea documentatiei pentru obtinerea creditelor necesare cumpararii locuintei", potrivit organizatorilor targului.

Targul imobiliar Project Expo va fi deschis de astazi, 17 august, pana duminica, 19 iulie 2009. Orarul de vizitare pentu targ: vineri si sambata de la 10.00 la 18.00 si duminica, in intervalul orar 10.00 – 17.00. Partenerii principali ai targului sunt BRD, banca care a acordat primul credit in cadrul programului "Prima Casa", si Ten Blocks.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.