Garsoniere de la 27.000 euro cu TVA inclus, apartamentele cu 2 camere la 42.000 euro, apartament cu 4 camere mobilat si cu 2 locuri parcare la 60.000 euro. Acestea sunt doar cateva dintre ofertele puse la dispozitia celor care vor vizita weekendul acesta Targul Imobiliar Project Expo, desfasurat la Palatul Copiilor din Bucuresti
Exista oferte si pentru cei care isi doresc o casa pe pamant, pretul acestora pornind de la 550 euro/mp. "Astfel, pretul unei astfel de case cu teren inclus porneste de la 61.000 euro, primele 15 persoane care achizitioneaza o astfel de locuinta avand parte chiar si de o reducere substantiala", au declarat organizatorii targului imobiliar.

Conform specialistilor, acesta este un moment oportun pentru a achizitiona o locuinta, deoarece preturile au scazut la jumatate fata de anul trecut de exemplu.

"Asadar, la targ sunt asteptati toti cei care doresc sa achizitioneze o locuinta prin programul Prima Casa", au mai declarat reprezentantii targului.

Targul imobiliar Project Expo se deschide vineri la ora 10.00 la Palatul Copiilor din Capitala, si va tine pana duminica la orele 17.00. Partenerii principali ai evenimentului sunt BRD, banca care a acordat primul credit din programul "Prima Casa", si Ten Blocks.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.