Business 3 Iulie 2009 20:16
In urma incendiului de vinerea trecuta de la Millenium Business Center compania de avocatura Bulboaca & Asociatii s-a vazut nevoita sa isi mute temporar sediul, noua adresa fiind Regus City Centre.
Noul spatiul va fi ocupat pana la restaurarea birourilor afectate de incendiu, a anuntat compania de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate, care s-a ocupat de relocarea casei de avocatura.

Cladirea Regus City Centre, in care Bulboaca & Asociatii va ocupa o suprafata de 500 metri patrati, la etajele 3 si 4, este amplasata central, in zona Pietei Rosetti, la numai cateva minute de Piata Universitatii. Cei aproximativ 2.500 metri patrati suprafata utila sunt distribuiti pe sapte etaje plus parter. Centrul de afaceri este administrat de compania Regus si ofera un mediu de lucru contemporan si cu dotari complete, ce permite desfasurarea activitatii chiar din momentul preluarii spatiului. Chiriasii beneficiaza de sali de conferinta, linii telefonice si legaturi internet de mare viteza, suport IT, precum si spatii de parcare dedicate.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.