Aproximativ 70% din cele 180 de apartamente ale proiectului Season Residence, amplasat in apropierea Brasovului, au fost pre-contractate, la aproape un an de la lansarea proiectului, cele mai cautate fiind apartamentele de la ultimele etaje.
Season Residence este dezvoltat de catre Gespi Investments si are o valoare de piata de 45 milioane de euro, fiind situat pe Drumul Poienii, la trei kilometri de centrul Brasovului si la zece kilometri de Poiana Brasov. Proiectul este dezvoltat in trei faze, primul termen de livrare fiind in aprilie 2010 si cuprinde 180 de apartamente, in opt cladiri cu sase - zece etaje.

„De la lansarea proiectului pe piata a trecut aproape un an, in acest timp 70% dintre apartamentele scoase la vanzare fiind pre-contractate. Cele mai cautate au fost cele de la ultimele etaje, studiouri si apartamente cu doua camere. De la etajele intermediare, apartamentele cu trei camere au fost preferate datorita terasei largi, de pana la 51 mp, cu vedere catre oras”, a declarat Diana Balint, consultant de vanzari al companiei Colliers International pentru proiectul Seasons Residence.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.