Producatorul american de bauturi racoritoare Coca-Cola a inchiriat o suprafata de 13.000 mp in parcul industrial SC Logistic Park SA Constanta, amplasat la o distanta patru kilometri de Portul Constanta, a anuntat grupul Celco, proprietarul parcului.

„Coca – Cola HBC Romania a inchiriat o suprafata totala de aproximativ 13.000 mp, distribuita astfel: o hala de depozitare de 5.000 mp, o platforma betonata de 7.500 mp si spatii de birouri pentru personalul de vanzari pe o suprafata de 500 mp”, a declarat Cristian Pandichi, directorul comercial al Logistic Park Constanta.

Situat in zona industriala a municipiului Constanta, parcul are o suprafata totala de 147.000 mp , dintre care peste 93.000 mp suprafata construita. In plus, o suprafata de 40.000 mp reprezinta terenuri libere de constructii, pentru care exista un master plan elaborat de o companie londoneza specializata in dezvoltarea de parcuri logistice.

„Acest master plan cuprinde solutii pentru intreaga proprietate in suprafata de 147.000 mp, in eventualitatea unei posibile «reasezari» a majoritatii cladirilor si cailor de acces existente. De asemenea, suntem dispusi sa negociem orice forma de colaborare, inclusiv vanzare sau dezvoltare intr-un joint-venture”, a enuntat Viorel Petras, directorul general al Logistic Park Constanta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.