Investitiile in Western Park Mangalia, care ar urma sa includa un teren de golf, herghelie, aqua park, restaurante si zone de spectacole in stil western, s-ar ridica la aproximativ 40 de milioane euro, iar numarul estimat de turisti ar depasi 800.000 anual.
Primaria Mangaliei sustine ca un teren profesional de golf reprezinta un punct de atractie atat pentru pasionatii acestui sport, cat si pentru amatorii de distractie, putand crea un flux de peste 500.000 turisti anual si va costa aproximativ 2,5 milioane de euro.

"Western Park este cel mai mare parc de distractii in curs de realizare din Romania, iar acest proiect ce contine un parc de distractii pentru adulti si copii, un aqua park, restaurante si zone de spectacole in stil western va aduce peste 800.000 de turisti anual. Parcul de distractii western se va construi printr-un parteneriat public- privat. Herghelia Mangalia constituie un excelent centru de agrement si atractie turistica.
Complexul dispune de un hipodrom de trap si galop amenajat, iar in incinta unitatii se practica echitatia, se pot efectua plimbari de agrement (calare sau cu trasura) de-a lungul Marii Negre", se arata intr-un comunicat al Primariei.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.