In prima faza, filiala detinuta in totalitate de King Sturge, se va concentra pe sustinerea proiectelor castigate in exclusivitate, continuand demersurile incepute deja de echipele din Romania si Ungaria. Acestea includ promovarea proiectelor comerciale si industriale pentru clienti ca Densi, ZBS si Bulgarian Property Developments, precum si servicii de consultanta pentru clienti gen Plaza Centers.

Echipa il va avea director pe Andrew Peirson, membru RICS, desemnat din echipa de management din Praga, unde timp de 3 ani a fost seful departamentului Agency din Cehia, concentrandu-se cu precadere pe segmentul de birouri. Inainte de a lucra in Praga, Andrew a petrecut 4 ani alaturi de echipa King Sturge din Londra.

"Suntem extrem de incantati ca grupul King Sturge se lanseaza si in Bulgaria. Intentionez sa dezvolt echipa cat mai repede, pentru a continua instructiile dobandite din partea clientilor nostri si pentru extinderea grupului. Am decis sa deschidem aceasta filiala fara nicio asociere cu companii locale, punand la dispozitia clientilor nostri cunostintele de specialitate internationale si locale, in concordanta cu politica firmei de a oferi cel mai inalt nivel de consultanta disponibil pe piata", a declarat Andrew Peirson.

"Exista numeroase oportunitati in Bulgaria la acest moment si, multumita proiectelor indeplinite si reputatiei castigate la nivel de regiune, King Sturge se plaseaza favorabil in a oferi consultanta si a sustine companiile care au intrat deja pe piata din Bulgaria sau care intentioneaza acest lucru", comenteaza Richard Fiddes, Managing Parner pentru Europa Continentala, deschiderea biroului din Sofia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.