Apple va prezenta iPad Mini, o varianta mai ieftina si de dimensiuni mai mici a tabletei produse de companie, la un eveniment programat pentru 23 octombrie.

Lansarea iPad mini va avea loc cu trei zile inaintea lansarii sistemului de operare Windows 8 si a tabletei Microsoft Surface, potrivit MEDIAFAX.

Anterior, zvonurile din piata indicau o lansare pe 10 sau 17 octombrie, insa surse apropiate situatiei au declarat pentru AllThingsD, site-ul specializat in IT al Wall Street Journal, ca prezentarea iPad Mini va avea loc pe 23 octombrie, la un eveniment pe baza de invitatie.

Pregatiti-va pentru iPad mini: Cat va costa noua tableta de la Apple?

Lansarea produsului intr-o marti deviaza de la traditia Apple, care prefera de obicei ziua de miercuri. In aceeasi saptamana, insa 3 zile mai tarziu - pe 26 octombrie - Microsoft a pregatit lansarea mult-asteptatului sistemul de operare Windows 8, care va coincide cu aparitia pe piata a tabletei Surface prezentata in primavara de companie.

Potrivit zvonurilor din presa de specialitate, iPad Mini are un ecran de 7,85 inci, va fi mai subtire si va fi echipat cu noul conector USB mai ingust dezvoltat de Apple si prezent pe iPhone 5. De asemenea, tableta va fi echipata cu sistemul de operare iOS 6.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.