Toamna aceasta dezvoltatorii de jocuri pregatesc o serie de lansari, candidate reale la titlul de cele mai reusite ale anului.

F1 2012 – 21 septembrie

Pasionatii de pilotaj auto au un motiv in plus de bucurie, pentru ca pe data de 21 septembrie, Codemasters pregateste lansarea simulatorului F1 2012, un joc care-si propune sa aduca mai aproape de utilizator experientele de pe celebrele piste de la Silvestone, Nurburgring sau Monaco, scrie Wall-Street.ro.

Jocul va fi disponibil atat pe PC, cat si pe consolele Xbox si PS3.

World of Warcraft: Mists of Pandaria – 25 septembrie

World of Warcraft: Mists of Pandaria este cel mai recent titlu si continuarea uneia din cele mai jucate serii de jocuri de pana acum. Acesta ii va purta pe pasionatii genului intr-un periplu spre Pandaria, un continent pierdut si indepartat, unde vor descoperi locuri inspaimantatoare si uitate, unde vor da piept cu luptatori fiorosi pe care vor trebui sa ii invinga.

Jocul va fi disponibil pe PC din 25 septembrie si va avea un pret de pornire de 39,99 dolari.

FIFA 13 – 25 septembrie

Programat pentru finalul lunii septembrie, simulatorul de fotbal FIFA 13 - dezvoltat de catre EA Sports, promite ca va schimba experienta din gaming la cel de-al 20 -lea titlu al seriei.

FIFA 13 va oferi o serie de imbunatatiri: 1st Touch Control, Complete Dribble, Tactical Free-Kicks, Attacking AI, dar si un motor fizic imbunatatit. De asemenea, grafica viitorului FIFA 13 va avea de castigat gratie tehnologiei Dimensional Imaging.

Jocul va fi disponibil atat pe console cat si pe PC incepand cu 25 septembrie in SUA, 27 septembrie in Australia si cu 28 septembrie in Europa.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.