Cofondatorul Facebook Mark Zuckerberg a iesit din randul celor mai bogati 10 miliardari din sectorul IT.

Averea lui Zuckerberg, 28 de ani, a scazut cu 423 milioane de dolari joi, iar seful Facebook are acum o avere de 10,2 miliarde de dolari. Zuckerberg se afla cu circa 400 de milioane de dolari in urma lui James Goodnight, cofondator al producatorului de software SAS Institute, el ocupand acum pozitia a zecea in Indicele Miliardarilor calculat de Bloomberg.

"Din punct de vedere emotional i-ar putea pasa. Zuckerberg este insa mult mai ingrijorat de mentinerea cotei de piata a Facebook decat de fluctuatiile actiunilor. Nu este ingrijorat ca o sa ramana falit", a declarat Ron Florance, director operational la Wells Fargo Private Bank.

Actiunile Facebook au pierdut 47% fata de pretul de listare de 38 de dolari. Compania a raportat saptamana trecuta rezultate care au aratat o incetinire a ceresterii veniturilor, potrivit stirileprotv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.