Eric Schmidt, presedintele executiv al Google, a declarat ca "este loc sub soare" pentru mai multe retele sociale, astfel dand de inteles ca este deschis la cooperari cu rivali puternici precum Twitter si Facebook pentru intarirea pozitiei Google Plus.

Schmidt a aratat, intr-o conferinta sustinuta joi seara in SUA, ca este prea devreme sa aprecieze performantele noii retele sociale Google Plus, insa un indicator important al succesului acesteia este numarul urias de utilizatori care s-au inghesuit sa ia parte la testarea produsului, relataeza MEDIAFAX. Google a lansat saptamana trecut Google Plus, insa numai pentru utilizatorii care reusesc sa obtina o invitatie, varianta pentru publicul larg urmand sa fie lansata in viitor. [Zuckerberg: De ce se mira lumea ca am cont pe Google Plus?]

Presedintele executiv al Google a mai spus ca isi doreste "o mai buna integrare cu Twitter si Facebook", facand referire la serviciile similare oferite de Plus care concureaza cu cele doua site-uri de socializare

Acordul pe cautari online dintre Google si Twitter a expirat, iar Schmidt a afirmat ca cele doua companii nu au reusit sa ajunga la o noua intelegere, in pofida negocierilor indelungate.

Totodata, Schmidt a aratat ca Google a incercat sa convinga Facebook sa permita utilizatorilor Plus sa importe lista de prieteni de pe reteaua mai veche, insa discutiile nu au avut rezultat.

Citeste si: [VIDEO] Facebook are si videochat!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.