Facebook a introdus servicii de videochat pe paginile sale in parteneriat cu Skype, pentru a consolida pozitia celei mai mari retele de socializare din lume, amenintata de eforturile Google pe aceasta nisa

Acordul intre Facebook si Skype a fost anuntat de directorul general al retelei de socializare, Mark Zuckerberg, si intareste cooperarea dintre Facebook si Microsoft, care a cumparat Skype in luna mai pentru 8,5 miliarde de dolari, transmite Reuters.

Zuckerberg a declarat ca Facebook a ajuns la 750 milioane de utilizatori.

Potrivit MEDIAFAX, introducerea serviciilor de videochat pe Facebook, disponibile inca de miercuri, s-ar putea dovedi un mare succes pentru Skype, care are in prezent circa 145 milioane de utilizatori activi. [Facebook si Skype pregatesc un serviciu de videochat]

Piata advertisingului pe internet dominata autoritar pana acum de Google a devenit tot mai aglomerata, cu un numar mare de concurenti noi, precum Facebook, Groupon sau Twitter incercand sa puna mana pe cat mai multe miliarde de dolari.

Serviciul de videochat de pe Facebook va fi initial limitat la conversatii unu la unu si poate fi accesat de pe http://www.facebook.com/videocalling.

Citeste si: Zuckerberg: De ce se mira lumea ca am cont pe Google Plus?

China vrea sa cumpere Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.