Companiile de software dau o mana de ajutor managerilor si lanseaza o aplicatie care le spune sefilor cat ii costa angajatii neproductivi.

Amplusnet a lansat o noua versiune a aplicatiei Cyclope Monitorizare Angajati, care ofera informatii managerilor privind pierderile in bani generate de neproductivitatea angajatilor, prin intermediul unui raport de neproductivitate.

Angajat, department sau intreaga companie – managerul seteaza costul orar aferent, selecteaza moneda, iar raportul de neproductivitate ii afiseaza, pe baza informatiilor colectate, care este costul de neproductivitate.

"Era imperativ sa dezvoltam aceasta functionalitate. Pentru multe companii romanesti si nu numai este greu sa evalueze si sa cuantifice timpul productiv, respectiv neproductiv al angajatilor. Cu Cyclope acum e simplu, obiectiv si transparent: aplicatia monitorizeaza activitatea si pe baza setarilor ofera managerilor cea mai pretioasa informatie: cati bani pierd cand Popescu se joaca sau Ionescu navigheaza pe site-uri de divertisment" a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet.

Aceasta functionalitate poate fi vizualizata si intr-un demo online la adresa www.cyclope.ro/demo

Companiile care doresc sa testeze aplicatia, o pot face pe o perioada de 15 zile, timp in care toate functionalitatile sunt active.

Cyclope - Monitorizare Angajati - este o aplicatie software care ofera informatii despre modul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul si implicit despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor, in peste 25 de rapoarte atat la nivel de companie si departament, cat si la nivel individual. Dezvoltata de compania Amplusnet pentru a servi mediului de afaceri, aplicatia Cyclope - Monitorizare Angajati ofera managerilor o solutie ideala de monitorizare, control si motivare a personalului, care determina eficientizarea muncii si optimizarea utilizarii resurselor IT.

Citeste si:
Ce spun angajații despre sistemul de muncă hibrid: 4 tendințe ale...
Ce spun angajații despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.