iPhone, produs de compania americana Apple, va fi vandut de la finele lui 2009 in China, tara cu mai multi abonati la telefonia mobila decat populatiile combinate ale Statelor Unite si inca 16 state europene.
China Unicom, al doilea furnizor de servicii de telefonie mobila din China, va vinde modelele originale ale iPhone 3G si 3G S, a declarat presedinte Chang Xiaobing, noteaza Wall-Street citnad Bloomberg.

In China, unde vanzarile de smartphone-uri s-ar putea tripla pana in 2013, Apple va concura cu BlackBerry, dezvoltat de Research In Motion, si cu telefoanele ce au integrat sistemul de operare Android, anunta compania de cercetare IDC.

A treia economie a lumii a rezistat recesiunii globale prin continuarea cresterii economice, alimentand cererea pentru produse de lux ca iPhone la cei 695 milioane de utilizatori de telefoane mobile. [Cat mai poate creste economia Chinei?]

"Este esential pentru Apple sa fie prezent in China, este o piata cu un potential enorm", a declarat Bertram Lai din partea companiei de cercetare CIMB Securities. Acesta a declarat ca iPhone nu este doar un produs premium, ci este un produs dorit de consumatorii chinezi. [Apple isi "canibalizeaza" produsele; iPhone-urile care explodeaza, puse sub investigatie]

Mai multe detalii gasitia aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.