Business 8 Mai 2012 12:42
Roman Copper a atacat in instanta statul roman, acuzand Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) ca "a incetat unilateral discutiile" cu firma canadiana pentru Cupru Min Abrud, desi aceasta castigase licitatia pentru preluarea societatii miniere.

Presedintele Roman Copper, Joel Hayes, a afirmat in comunicat ca pe parcursul intregului proces de privatizare a Cupru Min Roman Copper a actionat cu buna credinta, a respectat conditiile din caietul de sarcini si a urmat regulile stabilite de OPSPI.

Compania canadiana a angajat case de avocatura locale si internationale care sa o reprezinte in acest proces, scrie Wall-Street.ro.

Reprezentantii Roman Copper se declara, totodata, "incantati" ca noul premier al Romaniei, Victor Ponta, a anuntat ca respectarea legii este "prioritate zero" pentru cabinetul sau.

Citeste intregul articol despre actiunea in instanta a Roman Cooper pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.