Business 6 Mai 2012 10:00
Guvernul va gasi solutii pentru cresterea salariilor bugetarilor si spera ca FMI si CE vor arata intelegere, intrucat propunerile partii romane "nu vin sa arunce in aer deficitul bugetar" si nu pun in pericol stabilitatea financiara, a declarat Florin Georgescu, propus pentru portofoliul Finantelor.

"Suntem increzatori ca exista solutii, asa cum ne-au prezentat si reprezentantii de la nivel tehnic in discutiile avute. Sper ca Fondul Monetar si Comisia Europeana vor fi intelegatori sa dea curs solicitarilor noastre, care nu vin sa arunce in aer deficitul bugetar si nu vin sa puna in pericol stabilitatea financiara", a spus Georgescu.

El a aratat ca pana in prezent s-a negociat o treime din memorandumul tehnic de politici economice si financiare, astfel ca nu s-a ajuns inca la structura bugetului general consolidat si la problema salariilor, care vor fi discutate sambata.

Georgescu a adaugat ca Guvernul este decis sa continue negocierile cu FMI si va lua toate masurile necesare pentru a se ajunge la o intelegere. El a precizat ca pe prima treime din memorandum nu exista niciun fel de neintelegere, informeaza MEDIAFAX.

"Au fost sugestii pe o anumita formulare, pe o anumita cifra sau pe un anumit termen, dar am cazut de acord pe tot ce s-a discutat pana acum", a spus Georgescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.