Conduc afaceri de zeci si sute de milioane de euro si se simt confortabil pe un teritoriu in care, de cele mai multe ori, femeile au ultimul cuvant. Razvan Diratian, George Popescu si Mircea Turdean vorbesc despre cum fac performanta intr-o piata evaluata la 500 mil. euro.

  • Razvan Diratian, Avon Romania&Republica Moldova

La 35 de ani, Razvan Diratian este unul dintre cei mai tineri CEO din peisajul de business din Romania. In urma cu doi ani, el a preluat de la Angela Cretu conducerea Avon Romania, o afacere de 114 mil. euro si un profit de 18 mil. euro la nivelul anului 2010.

Originar din Bucuresti, Razvan Diratian a absolvit in anul 1998 Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice. S-a orientat catre acest domeniu intr-o perioada in care multinationalele incepeau sa puna bazele afacerilor in Romania. “Sursele de documentare erau foarte limitate, accesul la Internet era dificil”, isi aminteste Diratian.

  • George Popescu, Amway - Drumul de la programator la CEO

Parcursul lui George Popescu in cadrul companiei de vanzari directe Amway Romania, cu afaceri de 21 mil. euro si un profit de 680.000 la nivelul lui 2010, este unul inedit. Originar din Ramnicu Sarat si absolvent al Facultatii de Automatica din cadrul Institutului Politehnic din Bucuresti, promotia 1991, George Popescu a lucrat initial in cadrul unei companii de software.

Citeste integral pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.