Eleonora Tuca implineste 25 de ani pe 8 martie, varsta pana la care a pus bazele a trei companii care au ajuns la sute de angajati si lucreaza cu parteneri puternici, precum Dacia Renault. Cum a reusit acest lucru?

Antreprenoarea era in primul an la Colegiul Universitar de Institutori Pitesti cand a intalnit doi francezi si un britanic in timp ce lucra in probe la un restaurant chinezesc. Pentru ca era singura care a putut vorbi in engleza cu acestia, cei trei clienti au recrutat-o pentru un business pe care l-au deschis cateva luni mai tarziu.

Astfel, in februarie 2006, era infiintata Image Quality and Technology, o companie care se ocupa de sortarea, inspectia, retusarea si reconditionarea pieselor auto, iar doar o luna mai tarziu fondatorii acesteia plecau din Romania, intrucat lucrau pentru o afacere asemanatoare in Anglia si semnasera clauze de confidentialitate si neconcurenta.

Dar, firma, in care au fost investiti initial doar 1.500 de lei, fusese deschisa pe numele Eleonorei Tuca, iar ea avea doar 20 de ani si niciun fel de cunostinte de management.

Ce a determinat-o totusi sa continue businessul? Afla de pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.