Avand in vedere ca in urma discutiilor cu Guvernul Romaniai nu s-a ajuns la o concluzie, reprezentantii misiunii Fondului Monetar International vor ramane la Bucuresti pana pe 9 mai.

''Cea de-a patra misiune FMI de evaluare, condusa de Jeffrey R. Franks, care se afla in prezent la Bucuresti, va continua sa lucreze cu autoritatile romane pe perioada weekendului 8-9 mai. Misiunea urmeaza sa faca publice concluziile acestor discutii la finalul vizitei sale', a precizat reprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria, Tonny Lybek.

Misiunea FMI este prezenta in Romania pentru a patra evaluare trimestriala, de care depinde acordarea celei de-a cincea transe, in valoare de 850 milioane euro, si urma sa se incheie, initial, pe 7 mai, informeaza NewsIn.

Inevitabil: Guvernul va majora TVA-ul la 24%

Misiunea Fondului, condusa de Jeffrey Franks, are programate pentru joi doua intalniri. Prima, la 14:30, cu seful Executivului, urmand ca la ora 17:00 sa participe la o intrevedere cu presedintele Traian Basescu, potrivit Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.