Business 4 Iunie 2009 01:33
Academia de Studii Economice Bucuresti (ASE), una dintre cele mai mari institutii de invatamant superior din tara si unul dintre principalii furnizori de personal pentru angajatori, a livrat pana in prezent circa 2.000 de absolventi de mastere in sistem e-learning pe piata fortei de munca.
“Masterele in regim e-learning au inceput in 2005, cu doar 300 de cursanti. Ulterior, programul de matere online a fost extins, iar acum avem 2.500 de cursanti si circa 2.000 de absolventi”, a declarat Cristina Stefania Curea, seful serviciului Tehnologia Invatamantului Online din ASE, in cadrul unui eveniment organizat de divizia de new media a grupului Realitatea Catavencu.

Cei care urmeaza un master derulat pe o platforma de e-learning beneficiaza de aceeasi pregatire ca si un cursant al unui master la zi, insa totul se desfasoara online. Costul unui program de master online in cadrul ASE este aceleasi cu cel al unui master la zi, respectiv 1.500 de lei/semestru (350 de euro), durata masterului fiind de patru semestre. Pentru anul universitar 2009/2010, institutia de invatamant superior are in oferta 11 mastere online si peste 1.500 de locuri disponibile.

Pe langa masterele online, institutia de invatamant superior a mai dezvoltat pe platforma de e-learning si o serie de cursuri postuniversitare, precum si un serviciu de preadmitere pentru elevii de liceu care vor sa studieze in cadrul ASE.

In cadrul serviciului online de preadmitere, elevii pot rezolva cateva mii de teste propuse in perioada 2004-2008 la toate disciplinele de concurs sau pot parcurge sinteze de economie. Accesarea serviciului online de preadmitere este gratuita.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.